OUR VIDEOS GALLERY MEMBER SPONSORSHIP VENDOR SPONSORSHIP

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Body mounts.

  1. #11
    In Moderation
    mudski's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Eltham North
    Posts
    13,493
    Thanks
    5,965
    Thanked 7,648 Times in 4,740 Posts
    Mentioned
    309 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by jay see View Post
    Thanks Mark.

    I'm going to jack up the front and see what the springs are like, may even take them out and refit.

    Sent from my A1601 using Tapatalk
    Did you have the rubber or urethane spring hats fitted. It could have disintegrated away maybe.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

     

  3. #12
    Legendary jay see's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Melbourne
    Posts
    3,568
    Thanks
    2,764
    Thanked 2,023 Times in 1,247 Posts
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah the factory ones are still there. When I get to pull them out I'll see what kind of condition they're in. Might even put in 1 inch ones.

    Wife wanted to go to bunnings today. Now I've got wardrobe inserts to install and fostered tint over bathroom and ensuite windows.

    Sent from my A1601 using Tapatalk
    12/97 GEE YOU
    4.5lt Gas blower. Lots of mods to come.....all in good time.

  4. #13
    Legendary jay see's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Melbourne
    Posts
    3,568
    Thanks
    2,764
    Thanked 2,023 Times in 1,247 Posts
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The more I think about this the more I believe the left hand front Spring has lost it's tension or load rating. Can't see or feel anything out of place. Hopefully I'll jack the front up on Friday, take off the wheels and see how that spring is. I remember it was a bitch to get in,if it comes out easily then there's a problem.

    Sent from my A1601 using Tapatalk
    12/97 GEE YOU
    4.5lt Gas blower. Lots of mods to come.....all in good time.

  5. The Following User Says Thank You to jay see For This Useful Post:

    mudski (12th September 2019)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •