OUR VIDEOS GALLERY MEMBER SPONSORSHIP VENDOR SPONSORSHIP

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Just won’t start

  1. #11
    Beginner
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks heaps for that. I’ll have a look at that in the morning. Cheers

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

     

  3. #12
    Beginner
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you all for your advice. Waiting for compression test result and will go from there. If compression is ok it will be off to auto electrician tomorrow.

  4. #13
    Patrol God Avo's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    pemberton
    Posts
    6,113
    Thanks
    7,211
    Thanked 5,946 Times in 2,770 Posts
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Dirk Fantastic View Post
    Thank you all for your advice. Waiting for compression test result and will go from there. If compression is ok it will be off to auto electrician tomorrow.
    Be good to know what you find,might help others out also in the future

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    I drive my wife's patrol......and i'm going to Licola...2018

  5. #14
    Beginner
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The old girl has heaps of compression and even ran for a brief period. Off to the auto leccy’s next week so hopefully it’s an easy fix 👍

  6. #15
    Beginner
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi All, it’s turned out to be an intermittent fault with fuel pump. Would be running fine and then when came back to start wouldn’t start. Had low resistance at fuel pump when this happened. Give the fuel tank a whack and it came good. Have replaced fuel pump and running ok. Still have an issue at idle when warm. Idles fine cold/warming up but when warm idles at 600rpm but will drop and sit between 200-400rpm. Doesn’t stall and will pop back up to 600 occasionally. Low fuel pressure at idle has been suggested? Cheers

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •