OUR VIDEOS GALLERY MEMBER SPONSORSHIP VENDOR SPONSORSHIP

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: TB42 efi - lost power to all 7 accessory fuses. Aircon, wipers stopped working.

  1. #1
    Beginner
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    TB42 efi - lost power to all 7 accessory fuses. Aircon, wipers stopped working.

    Capture.JPG

    The other day the wipers and aircon stopped working. I got the multimeter out and no power is reaching the accessory fuses all the relays are working fine. Where do i go from here? Ignition wiring? Thanks fellas its a PITA with the hot weather and rain sorry if this has been asked before.
    Last edited by bomatt; 13th January 2018 at 01:03 PM. Reason: Update

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

     

  3. #2
    Legendary dom14's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Somewhere inside Victoria, Australia :)
    Posts
    3,869
    Thanks
    2,124
    Thanked 571 Times in 457 Posts
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @the evil twin would know the answer to this.
    RB30, some 2-3 inch lift auxiliary LPG tanks
    Few more mods on the way
    http://www.worldwildlife.org/species/tiger
    https://www.panthera.org/
    Cheetah Outreach

  4. #3
    I am he, fear me the evil twin's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    W.A. (wandering aust)
    Posts
    5,702
    Thanks
    740
    Thanked 5,664 Times in 2,845 Posts
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pull the ACC relay out and check if it has power.
    If not check the fusible links (near the battery).

    IIRC the relay is switched by the IGN link so the relay will 'click' but if the ACC link is blown there is nothing to switch
    Last edited by the evil twin; 13th January 2018 at 04:03 PM.
    Dolphins are so smart that within a few weeks of captivity, they can train people to stand on the very edge of the pool and throw them fish.

  5. The Following User Says Thank You to the evil twin For This Useful Post:

    dom14 (14th January 2018)

  6. #4
    Beginner
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks mate. Solved it turned out to be faulty connection on the back of the ignition barrell

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •