OUR VIDEOS GALLERY MEMBER SPONSORSHIP VENDOR SPONSORSHIP

User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Master cylinder no fluid

  1. #31
    Advanced my93maverick's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    74
    Thanks
    9
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by gaddy View Post
    Did you prime the master before fitting ? How is the flex hose , does it bulge when the peddle is pushed , did you bleed it at the slave ? Is the slave doing it's thing ? That gunk will be in the whole system .

    Sent from my SM-G900I using Tapatalk
    Hi gaddy i didnt know how to prime the master first and what flex hose are uou talking about, slave is doing its this just feels weird and doesn't hold when in gear plus only have like 1 inch of clutch

    Sent from my CPH1701 using Tapatalk

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

     

  3. #32
    Grumpz mudnut's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    SW Vic.
    Posts
    6,000
    Thanks
    6,202
    Thanked 3,143 Times in 1,999 Posts
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Did you apply a bit of multi-purpose grease to the push pin and the sliding surface on the dust seal at the master cylinder? There must be air and crud in the slave cylinder for it to be getting stuck. Download the manual and have a look at the clutch section so you can see how it all goes back together
    "I am entitled to my own opinion, but the world seems to have forgotten that." E.W.

  4. The Following User Says Thank You to mudnut For This Useful Post:

    Bidja (14th December 2017)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •